Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN’IN İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

CEYHAN’IN İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

-DERMAN BELEDİYECİLİK, MÜTEAHHİTLERE VE CEYHAN’IN KADERİNE DERMAN OLDU

CEYHAN’IN IMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUSTU
 
 
 
Ceyhan Belediyesi’nin hazirladigi yeni imar plani Adana Büyüksehir Belediye Meclisi’nden geçti. Baskan Hülya Erdem, 'Ceyhan’in imar sorununu çözüme kavusturmaktan büyük onur duyuyoruz' dedi.
 
Ceyhan’da önceki dönemlerde yasanan problemler nedeniyle imarin durmasi büyük sikintilar arz ederken, Derman belediyecilik müteahhitlerin ve sektörün “Derman’i” oldu. Konuyla ilgili açiklama yapan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Ceyhan’in lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavusturmanin hakli gururunu yasiyoruz” dedi.
 
Baskan Erdem, “Bir önceki dönemde yapilmis olan Ceyhan 1/5000’lik nazim imar plani ve 1/1000’lik uygulama imar plani TCDD’nin mekansal planlar yapim yönetmeligine uygun olmadigi gerekçesi ile açmis oldugu dava neticesinde iptal edilmistir. Belediyemiz tarafindan ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazirlanmis olan 1/5000’lik Nazim Imar Plani Adana Büyüksehir Belediye meclisinde bugün onaylanmistir. Ceyhan’imiza  hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.


  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli